3552CS
UTRECHT
tel. 030-2443346

Opstelling DUNO D 1

DUNO heeft de uitstekende start in de hoofdklasse A geen goed vervolg gegeven. De ploeg uit Doorwerth verloor zaterdagmiddag in Utrecht met 2-0 van DHSC, waar de 15-jarige zoon van Wesley Sneijder debuteerde. Vorige week was DUNO nog met 4-1 te sterk voor vv Scherpenzeel in de seizoensouverture.
Een tweede zege zat er in Utrecht niet in en bij rust keek DUNO al tegen de 2-0 achterstand aan. Na twintig minuten scoorde Soufyan Moro de openingstreffer voor de thuisploeg en zes minuten later was het opnieuw raak via Gokhan Yasar. De DHSC-spits scoorde uit een Utrechtste corner.

Daarmee was de ellende voor het rustsignaal nog niet voorbij, want vlak na de 2-0 viel aanvoerder Jochem Jansen uit met een blessure. De oud-prof was juist teruggekeerd na een schorsing die hij opliep in de laatste wedstrijd voor de coronastop, in oktober vorig jaar.

In het tweede bedrijf was DUNO onmachtig en kwam een tweede zege voor de ploeg van trainer Anoush Dastgir geen moment in beeld.

Opvallend moment was nog wel het debuut van Jessey Sneijder, de 15-jarige zoon van recordinternational en DHSC-sponsor Wesley Sneijder, een kwartier voor het einde. Zijn vader was er geen getuige van: hij zat de eerste van vier duels schorsing uit na het uitschelden van de scheidsrechter in de laatste wedstrijd vóór de coronastop. Dat gebeurde vorig jaar oktober.

Bron: Gelderlander