10 oktober 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

DUNO verloor zaterdagmiddag op eigen veld met 1-0 van Scherpenzeel. Nehkomi Veldt, oud-speler van SML en het inmiddels opgeheven FC Presikhaaf uit Arnhem, haalde de trekker over.

In de 21ste minuut scoorde Veldt op aangeven van een andere Arnhemmer, Kevin Sissing. Spits Sissing speelde twee seizoenen voor DUNO.

De thuisploeg creëerde op een zeiknat veld in Doorwerth voldoende kansen, maar scoorde niet. Beide ploegen beëindigden het duel met tien man na rode kaarten voor Rinke Rozema (Scherpenzeel) en Jochem Jansen.

Bron: De Gelderlander