Onbekend

Opstelling DUNO D 1

DUNO brak zaterdagmiddag in Zuid-Holland enigszins de beroerde reeks in de hoofdklasse A.
In Spijkenisse sprokkelde de ploeg van trainer Roy de Haan na vier nederlagen op rij het eerste puntje sinds 12 oktober.
Na een 1-0 achterstand bij VV Spijkenisse, dat voorlaatste staat en pas één keer won, werd het 1-1.

Op eigen veld kwam de thuisploeg na 20 minuten op voorsprong. Uit een corner kopte Sander Barragan raak (1-0). Tien minuten later had het 2-0 moeten zijn maar oog-in-oog met Patrick ter Mate kreeg Spijkenisse-speler Mark Schenk de bal niet langs de keeper van DUNO. De ploeg uit Doorwerth stelde daar een omhaal van spits Shapoul Ali tegenover maar de inzet werd gestopt door keeper Michael Termijn.

Al snel na rust moest Ter Mate opnieuw aan de bak en zorgde hij ervoor dat ook Yassire Hamdani bij een riante mogelijkheid de 2-0 werd onthouden. DUNO was daarna wel trefzeker nadat Roy Talsma de bal aflegde op Shapoul Ali: 1-1.

In het laatste half uur was met name Spijkenisse nog een aantal keer dichtbij de winnende treffer maar met het nodige kunst- en vliegwerk bleef DUNO overeind. Daarmee pakte de ploeg van trainer De Haan het eerste puntje na vier nederlagen.

Bron: De Gelderlander