A.L. (Harold) van de Ketterij

Accommodatie

Onbekend

Opstelling DUNO D 1

DUNO pakte zaterdagmiddag de zesde overwinning in zeven duels in de hoofdklasse A. De koploper uit Doorwerth versloeg nummer twee Sportlust’46 op eigen grond in Woerden met 0-2.

De hoofdklassetopper begon een kwartier later dan gepland omdat de scheidsrechter en zijn assistent-scheidsrechter in de file stonden en niet op tijd in Woerden waren. Toen er uiteindelijk toch was afgetrapt viel er in de eerste helft weinig te genieten op sportpark Cromwijck. Tot zaterdag maakten beide ploegen in de eerste 6 wedstrijden samen 34 doelpunten, maar ditmaal werd met 0-0 de rust gehaald.

Direct na de pauze kwam DUNO los. Aanvaller Shapoul Ali ontving de bal van DUNO-verdediger Jochem Jansen en de spits maakte geen fout: 0-1. Vier minuten voor tijd werd de ingevallen Sherwin Grot neergelegd in de zestienmeter en schoot daarna zelf de toegekende strafschop binnen (0-2).

Door de overwinning vergrootte DUNO het gat met Sportlust’46, dat zakte naar plek vier, tot vijf punten. AZSV won met 4-0 van Rijsoord en is de nieuwe nummer twee. Op 26 oktober komt de ploeg uit Aalten naar Doorwerth.

Bron: De Gelderlander