R.N. de Cock

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

In de eerste helft kwam Capelle maar één keer in de buurt van het doel van DUNO, toen in de 9e minuut Eric Jansen een hard schot afvuurde, dat door keeper Patrick ter Mate tot corner werd verwerkt.

DUNO schiep ook weinig kansen, maar waren wel gevaarlijker. In de 15e minuut kreeg Andreas Dusink de mogelijkheid de score te openen, maar zijn schot ging net over het doel. De beste kans was er voor Koen Huntelaar, die in de 34e minuut met een kopbal de lat raakte.
Verder gebeurde er in de eerste helft niets opwindends.

In de tweede helft was de eerste kans weer voor de thuisclub. Jean-Willy Mapenga ging alleen op keeper Michael de Leeuw af, die uitstekend ingreep. Toch kwam de voorsprong voor de thuisclub er. Na een vrije trap belandde de afgeslagen bal voor de voeten van Giovanni Scharrenberg. Vanaf 35 meter haalde hij uit. De bal werd van richting veranderd via de bovenarm Koen Huntelaar, waardoor de bal buiten bereik van Michael de Leeuw in het doel verdween. Ondanks protesten keurde scheidsrechter Reinoud Weiland de goal goed.

Toen brak de extra tijd aan. In de eerste minuut daarvan raakte Justin van Mullem in moeilijke positie de paal, maar één minuut later was het toch raak. Bij een scrimmage in het strafschopgebied kwam de bal voor de voeten van Leon Krznaric, die van dichtbij scoorde.