29 september 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling DUNO D 1

Duno verloor zaterdagmiddag bij Sparta Nijkerk met 2-1. Het betekende de eerste seizoensnederlaag voor de ploeg uit Doorwerth. Door het verlies raakte Duno de koppositie in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal kwijt aan Urk, dat won van DETO Vriezenveen met 3-2. Komende zaterdag ontvangt Duno op eigen veld Urk.

De nederlaag bij Sparta Nijkerk was terecht. Halverwege keek Duno tegen een 2-0 achterstand aan. De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif kon nauwelijks een kans uitspelen tegen de goed georganiseerde thuisploeg.

Na rust voetbalde Duno een stuk beter, maar verder dan een kopbal van Ted Heijckmann op de buitenkant van de paal kwamen de gasten niet. Pas in de laatste minuut zorgde Roy Talsma de 2-1. De tijd daarna was te kort om nog de gelijkmaker te bewerkstelligen.