Update beker: Duno thuis tegen hoofdklasser AZSV

Duno speelt in de vierde ronde van de districtsbeker thuis tegen AZSV uit Aalten. De wedstrijd tegen de hoofdklasser uit Aalten staat voor woensdagavond 22 februari op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein en kunstgrasveld van WVV Wageningen. Mocht Duno deze lastige bekerwedstrijd winnen, wacht zaterdag 4 maart een uitwedstrijd in de vijfde ronde tegen de winnaar van de ontmoeting VSCO’61 tegen SC Bemmel.

Archief:

Dankzij de 0-13 zege op Nijmegen overwintert onze hoofdmacht voor de eerste keer in het bekertoernooi. Hiermee is Duno nog drie overwinningen van een plaats in de voorronde van de KNVB Beker verwijderd.
10 januari wordt bij CSV Apeldoorn de loting voor de vierde en de vijfde ronde van de Districtsbeker gehouden. De wedstrijden in de 4e ronde worden op 25 en 26 februari gespeeld.

Duno 1 kan de volgende tegenstanders loten:

AZSV (Aalten, Hoofdklasse zaterdag)
CSV Apeldoorn (Apeldoorn, Hoofdklasse zaterdag)
DFS (Opheusden, Hoofdklasse zaterdag)
Excelsior’31 (Rijssen, Hoofdklasse zaterdag)
NSC Nijkerk (Nijkerk, Hoofdklasse zaterdag)
SDC Putten (Putten, Hoofdklasse zaterdag)
Sparta Nijkerk (Nijkerk, Hoofdklasse zaterdag)
Go Ahead Kampen (Kampen, 1e klasse zaterdag)
Nunspeet (Nunspeet, 1e klasse zaterdag)
Enter Vooruit (Enter, 2e klasse zaterdag)
AVW’66 (Westervoort, 3e klasse zaterdag)
Oranje Nassau (Almelo, 3e klasse zaterdag)
SVI (Zwolle, 3e klasse zaterdag)
VSCO’61 (Oosterwolde, 3e klasse zaterdag)
DVS’33 2 (Ermelo, reserve Hoofdklasse zaterdag)
Alverna (Wijchen, Hoofdklasse zondag)
De Bataven (Gendt, Hoofdklasse zondag)
Silvolde (Silvolde, Hoofdklasse zondag)
AWC (Wijchen, 1e klasse zondag)
SC Bemmel (Bemmel, 1e klasse zondag)
Germania (Groesbeek, 1e klasse zondag)
Heino (Heino, 1e klasse zondag)
Longa’30 (Lichtenvoorde, 1e klasse zondag)
Orion (Nijmegen, 1e klasse zondag)
BWO (Hengelo OV, 2e klasse zondag)
RKZVC (Zieuwent, 2e klasse zondag)
DCS (Zevenaar, 3e klasse zondag)
Dinxperlo (Dinxperlo, 3e klasse zondag)
FC Trias (Winterswijk, 3e klasse zondag)
Grol (Groenlo, 3e klasse zondag)
Dierense Boys (Dieren, 4e klasse zondag)

Monsteroverwinning Duno 1 in beker

Dankzij een 0-13 overwinning op vierdeklasser Nijmegen heeft Duno zich geplaatst voor de vierde ronde in de strijd om de KNVB Districtsbeker. Opmerkelijk genoeg gingen beide ploegen met een 0-0 tussenstand rusten, maar in de tweede helft was Duno oppermachtig en werden er twee clubrecords gebroken.

De 0-13 overwinning is de grootste zege van ons eerste elftal in een officiële wedstrijd in de clubgeschiedenis en bovendien overwintert Duno voor de eerste keer in het bekertoernooi. Zaterdag 25 februari speelt Duno de 4e ronde van de beker (32 teams over). De vier halve finalisten plaatsen zich voor de voorronde van de KNVB Beker.

De dertien doelpunten van Duno werden gemaakt door Shapoul (4x), Roy (4x), Anass (2x), Faisal, Alexander en Max.