Duno met twaalf teams nieuwe seizoen in

Duno heeft bij de KNVB voor komend seizoen zes seniorenelftallen, een damesteam en vijf jeugdteams ingeschreven voor de competitie en de beker. Duno 1 debuteert komend seizoen in de Hoofdklasse en begint de competitie op zaterdag 1 september met een uitwedstrijd. Zeer waarschijnlijk speelt onze hoofdmacht op 8 september om 15:00 uur het eerste Hoofdklasse-duel in Doorwerth.

De overige teams spelen de eerste drie weekenden van september in de poulefase van de beker en beginnen op 22 of 23 september aan de competitie. Van de zes seniorenteams spelen er vijf op zaterdag en één op zondag. Duno heeft daarnaast vijf jeugdteams ingeschreven. We hopen de komende maanden onder impuls van een aantal enthousiaste en kundige jeugdtrainers nog een aantal nieuwe leden vanaf zes jaar te mogen verwelkomen, zodat er nog een extra jeugdteam ingeschreven kan worden.

Duno 1 (Hoofdklasse, 15:00 uur thuis)
Duno 2 (3e klasse, 11:30 uur thuis)
Duno 3 (5e klasse, 11:30 uur thuis)
Duno 4 (6e klasse, 11:30 uur thuis)