Mannen KNVB beker Amateurs 1e ronde Groep 1 KO SR2

J. Delsink

Accommodatie

Sportpark De Wissen

Opstelling DUNO D 1

Zaterdaghoofdklasser DUNO bereikte woensdagavond op het dooie gemak de tweede knock-outronde in het toernooi om de districtsbeker.
Bij vierdeklasser DIOSA werd het 0-6 voor de club die in 2019 als laatste de beker won.
Op sportpark De Wissen in Balgoij maakte DUNO na en stroef begin in vier minuten het verschil.
Na de 0-1 uit een penalty van Arthur Gatsjatrian in de 23e minuut, sloeg de club uit Doowerth in ijltempo nog twee keer toe: Younes Corty en Lars Hekkers scoorden (0-3). Op slag van rust zorgde Gatsjatrian ook nog voor 0-4.

Het duel in Balgoij was voor DUNO de eerste van twee zonder Faysal Shayesteh. De Afghaanse Nederlander was zaterdag nog matchwinnaar in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen FC ‘s-Gravenzande. Een dag later vertrok hij naar Turkije voor een trainingskamp met de nationale ploeg van Afghanistan.

Na de pauze kwamen er nog maar twee doelpunten bij. Clarence Hasselbaink, Jardell Kruidbos scoorden: 0-6.

Roy Talsma was na lange tijd weer eens invaller bij DUNO. De voormalig jeugdspeler van Vitesse stond maandenlang geblesseerd langs de kant.

Bron: De Gelderlander

Overige artikelen in de media:

Video 0-1 Arthur:

Het duo Qays Shayesteh en Wilco den Hartog moeten DUNO naar de volgende ronde zien te loodsen.
Zij vervangen tijdelijk hoofdtrainer Anoush Dastgir die met de nationale ploeg van Afghanistan in Turkije bivakkeert voor een trainingskamp.