Smitshoekse Baan 25
2993BZ
BARENDRECHT
tel. 0180-615275

DUNO verloor zaterdagmiddag kansloos de wedstrijd bij Smitshoek in de hoofdklasse A. In Barendrecht werd het 3-0.
Twee voormalig Feyenoord-profs scoorden tegen de club uit Doorwerth.
Luigi Bruins opende de score in de zestiende minuut met zijn eerste doelpunt voor Smitshoek. De oud-speler van Feyenoord beëindigde vorig seizoen bij Excelsior op 33-jarige leeftijd zijn profcarrière. In het shirt van zijn nieuwe club liet hij zaterdag zien de kunst van het vrije trappen nemen nog niet te zijn verleerd: 1-0.
Nog voor rust verdubbelde aanvoerder Joey Kleijn de score (2-0). De aanvoerder van Smitshoek maakte na rust plaats voor een andere voormalig Feyenoorder, Guyon Fernandez. De inmiddels 35-jarige aanvaller, bezig aan zijn tweede seizoen bij Smitshoek, bepaalde vlak voor het eindsignaal de score op 3-0.

Bron: De Gelderlander