GOUDA
tel. 0182-517576

Opstelling DUNO D 1

DUNO maakte er zaterdagmiddag na rust een waar spektakelstuk van in Gouda.
De zaterdaghoofdklasser uit Doorwerth boog een 2-0 achterstand tegen Jodan Boys om in een 2-3 voorsprong, maar kon de zege niet over de streep trekken: 3-3.
Ondanks een licht veldoverwicht stond DUNO na 50 minuten met 2-0 achter.
Vlak voor rust (Jodan Boys-verdediger Roald Heerkens uit een machtige kopbal) en direct daarná (een bekeken schot van Adil Akanioui) sloeg de thuisploeg tweemaal genadeloos toe.

Maar toen was DUNO wakker en trok de ploeg van de jarige trainer Anoush Dastgir (32) de stand in een tijdsbestek van enkele minuten gelijk. Vijf minuten na de 2-0 van Akanioui scoorde DUNO-aanvaller Younes Corty met een geplaatste bal in de verre hoek 2-1.
En nog voor de klok het uur aantikte, was het 2-2 via verdediger Thijs van Amerongen.
Het hoogtepunt van de middag was de 2-3 van invaller Bart van Brakel in de 85ste minuut.
De oud-prof combineerde er lustig op los met Roy Talsma, die als invaller zijn eerste competitieminuten kreeg na een langdurige heupblessure.
Van Brakel kreeg de bal terug van de Velpse spelmaker en plaatse die daarna ijzig kalm naast Jodan Boys-keeper Victor Timmers in het doel.

Het prachtige doelpunt bleek echter niet voldoende voor de winst voor DUNO.
Jodan Boys-speler Akanioui liet in de 88ste minuut zien naast goed schieten ook prima te kunnen koppen: 3-3.
Maurits de Baar scoorde daarna nog voor DUNO, maar de laatste treffer in de voetbalshow werd geannuleerd wegens buitenspel.

Bron: De Gelderlander