3207JZ
SPIJKENISSE
tel. 0181-646379

Opstelling DUNO D 1

DUNO sloeg zaterdagmiddag een compleet modderfiguur in Zuid-Holland. Op bezoek bij Spijkenisse, de nummer 15 van de hoofdklasse A die nog niet had gewonnen, ging de club uit Doorwerth met 2-0 onderuit.
Na twintig minuten moest DUNO de 1-0 incasseren. Na een schot van Spijkenisse-speler Julien Gret werd de bal van richting veranderd, waardoor keeper Patrick ter Mate niet meer kon redden. In de tweede helft verdubbelde invaller Ryan Purvis de marge twintig minuten voor het einde (2-0).
Even daarvóór had DUNO-spits Arthur Gatsjatrian een grote kans op de gelijkmaker laten liggen. Oog-in-oog met Spijkenisse-doelman Ragip Ozrak schoot de topscorer veel te slap in. Door de nederlaag blijft DUNO op de ranglijst van de zaterdagse hoofdklasse A hangen in de middenmoot.

Bron: De Gelderlander