6865NA
DOORWERTH
tel. 026-3336570

Opstelling

DUNO was in de hoofdklasse A blij met het 0-0 gelijkspel tegen hoogvlieger Zwaluwen.
Zonder de geblesseerde topscorer Arthur Gatsjatrian was de thuisploeg aanvallend lange tijd onmachtig.
Voor rust waren de beste kansen in Doorwerth voor Zwaluwen. Spits Pjotr Jongste dook meerdere malen gevaarlijk op voor DUNO-keeper Lars Molenaar, maar de aanvaller van de ploeg uit Vlaardingen had het vizier niet op scherp staan.

De grootste kans op een treffer was na rust voor DUNO-spits Maurits de Baar. Na een slechte terugspeelbal van een Zwaluwen-verdediger kon de vervanger van Gatsjatrian moederziel alleen af op keeper Boy de Jong. De bal kwam van zijn voet daarna wel langs de keeper, maar rolde vóór het lege doel langs.

In de slotfase was DUNO een tweede keer dicht bij een doelpunt. Samed Öztoprak had een vrije schietkans, maar raakte de bal compleet verkeerd. Aan de overkant redde Molenaar een schot van invaller Adair Veiga Lopes en daarmee een punt voor DUNO: 0-0.

Bron: De Gelderlander