6865NA
DOORWERTH
tel. 026-3336570

DUNO is het nieuwe seizoen in de hoofdklasse A uitstekend gestart.
Mede dankzij drie doelpunten van spits Arthur Gatsjatrian won de club uit Doorwerth met 4-1 van vv Scherpenzeel.

De voorsprong was echter al vóór het rustsignaal verdwenen. Eerst hield DUNO-doelman Patrick ter Mate middenvelder Arwin van Sloot nog knap van scoren af. Maar vlak daarna had de keeper geen antwoord op een afstandsschot van Scherpenzeel-aanvaller Ismail Ouaddouh (1-1). Scherpenzeel bleef daarna aandringen en DUNO kwam met dank aan Ter Mate nog twee keer goed weg.

Artistieke omhaal

Na rust deed Gatsjatrian opnieuw van zich spreken en binnen het uur had hij zijn hattrick te pakken (3-1). De 2-1 was de mooiste: na een spectaculaire omhaal met het lange lijf viel de bal prachtig in de verre hoek binnen.

Twintig minuten voor het einde viel de beslissing. Invaller Maurits de Baar, ook nieuw bij DUNO, ging op avontuur met de bal aan de voet en rondde bekeken af: 4-1.