M.G.J. (Thijs) Dogterom

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

DUNO was zaterdagmiddag veel te sterk voor VV Rijsoord. In Doorwerth werd het 4-0. Roy Talsma zorgde hoogstpersoonlijk voor een 2-0 voorsprong bij rust. De spits schoot een penalty binnen en scoorde via een kopbal.

Na rust bouwde DUNO de score rustig verder uit. Invaller Andreas Dusink kreeg zijn eerste competitieminuten van het seizoen en scoorde 3-0. Alper Yaldiz zorgde daarna op aangeven van boezemvriend Kerem Cifci voor de verdiende 4-0.

Het swingende DUNO had de score daarna nog verder kunnen uitbouwen maar de ploeg was tevreden en boekte de tweede zege in vier hoofdklasseduels.

Bron: De Gelderlander