J. (Jelle) Besselsen

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

DUNO verloor zaterdagmiddag ook het tweede duel in de hoofdklasse A met minimaal verschil. Net als vorige week ging de ploeg uit Doorwerth met 1-0 onderuit. Nu was Achilles Veen te sterk.

Voor rust was er op sportpark De Waayenberg de meeste opwinding bij een hard schot van Achilles-aanvaller Thomas de Man. Via de paal ging de bal zeker een kleine meter over de doellijn, voordat DUNO-keeper Patrick ter Mate hem daarachter wegplukte. Tot onsteltenis van al het Brabantse gaven grens- en scheidsrechter geen doelpunt.

Enkele minuten later trok arbiter Besselsen het euvel opzichtig recht, door een overduidelijke handsbal van een Achilles-verdediger in het strafschopgebied weg te wuiven.

Na rust kon DUNO het tempo van Achilles Veen niet langer bijbenen en scoorden de gasten terecht de winnende goal. Rémon Koenen velde het vonnis twintig minuten voor tijd: 0-1.

Met de nederlaag in het KNVB-bekertoernooi tegen UNA erbij, verloor DUNO alle drie de officiële duels dit nieuwe seizoen.

Bron: De Gelderlander