Scheidsrechter

R.N. de Cock

Accommodatie

Onbekend

DUNO is zaterdagmiddag in de eerste voorronde van het toernooi om de KNVB uitgeschakeld. UNA was in Doorwerth met 1-3 te sterk.
Binnen twee minuten stond DUNO op achterstand tegen de derdedivisionist uit Veldhoven. Nick Tielemans schoot de bal hard in uit een Brabantse rebound waarop DUNO-keeper Patrick ter Mate geen antwoord had (0-1).
Daarna liet UNA de bal aan de thuisclub maar kwam de ploeg er keer op keer gevaarlijk uit. DUNO, dat daar aanvallend niets tegenover zette, had alle geluk dat met name UNA-aanvaller Teun Willems grote kansen onbenut liet.

Na rust stond er een veel feller DUNO, dat met invallers Andreas Dusink en Alper Yaldiz eindelijk gevaar stichtte. Roy Talsma zag een inzet nog gekeerd maar daarna kopte aanvoerder Jochem Jansen raak uit een corner voor de verdiende 1-1.

DUNO drukte door maar het was een kwartier voor tijd UNA dat scoorde. Waar de gasten in de eerste helft het vizier niet op scherp hadden, was nu het eerste schot op doel raak. Mart van de Gevel scoorde (1-2) en besliste drie minuten voor tijd het duel met zijn tweede treffer: 1-3.