Scheidsrechter

R. Karremans

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag won DUNO D. o.l.v. scheidsrechter R. Karremans uit Zoetermeer haar eerste oefenwedstrijd tegen zondageersteklasser SC NEC met 2-0.

In de eerste helft scoorde Roy Talsma en in het tweede bedrijf de Afghaanse gastspeler Faysal Shayesteh.

Bij DUNO maakten alle nieuwelingen minuten. Er waren twee Afghaanse gastspelers toegevoegd aan de selectie, zodat niemand nog te veel minuten hoefde te maken in de eerste wedstrijd nadat het voetbal lange tijd stil heeft gelegen.

Vanwege vakantie ontbraken Jochem Jansen, Andreas Dusink, Koen Huntelaar en Lars Hekkers.