R. Wijma

Accommodatie

Onbekend

Opstelling DUNO D 1

Hoofdklasser Duno kan met een goed gevoel de winterstop in. De ploeg uit Doorwerth won zaterdagmiddag bij degradatiekandidaat SVZW in Wierden: 2-3.
Roy Talsma zorgde er vijf minuten voor tijd met zijn tweede treffer van de middag voor dat Duno met drie punten huiswaarts kon keren.
Gemakkelijk kwam de zege in Wierden, nabij Almelo, niet tot stand.
Vooral na rust had Duno het zwaar tegen de thuisploeg die een aantal keren dreigend voor het doel van Patrick ter Mate verscheen.
Maar Duno overleefde die fase met het nodige fortuin.
Clubtopscorer Shapoul Ali had de ploeg uit Doorwerth na ruim een kwartier op voorsprong gebracht.
SVZW kon die achterstand al snel reperaren via Frank Smit.
Dankzij Talsma ging Duno toch nog met een voorsprong rusten.
Andermaal kwam de thuisploeg langszij, dit keer door Robin de Jong.
Het duel leek daarna af te stevenen op 2-2, maar na goed doorzetten van Ahmed Lak kon Talsma vijf minuten voor tijd Duno alsnog aan de overwinning helpen: 2-3.