22 september 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Duno boekte zaterdagmiddag een sensationele 5-4 (rust 1-3) thuiszege tegen CSV Apeldoorn. Bij rust leek de hoofdklasser uit Doorwerth af te stevenen op de eerste seizoensnederlaag.
De gasten uit Apeldoorn gingen beter met de kansen om dan de koploper van de hoofdklasse B, die grossierde in het missen ervan.
,,We speelden goed, maar we beloonden ons zelf niet”, vond trainer Lodewijk de Kruif over de eerste helft. Na rust ging Duno door met het missen van kansen, waardoor het een kwartier voor tijd tegen een 2-4 achterstand aankeek.
Het slot kwartier was echter indrukwekkend en sensationeel want Duno boog de achterstand om in een 5-4 zege. ,,Het moest dit keer van diep komen”, zei De Kruif. ,,Maar de overwinning was zeker verdiend.”
Duno blijft door de zege - gedeeld met AZSV - koploper van de hoofdklasse B met 10 punten uit vier duels.