Duno voortgang samenstelling A-selectie en voorbereiding seizoen 2021-2022

16 april 18:30  Beste VV DUNO- leden en/of volgers, Ontzettend lang geleden iets vanuit Doorwerth gehoord te hebben voor iedereen, maar we weten allemaal waarom. Nog altijd blokkeren het Corona-virus en de bijkomende maatregelen een groot deel van ons sociale leven met de bijbehorende contacten, waarvan bij velen onder ons het voetbal ook een belangrijk onderdeel is. Allereerst hoop ik dat iedereen, evenals jullie naasten, in goede gezondheid verkeert en vooralsnog gevrijwaard is gebleven van het virus.meer »

Duno beveelt je glasvezel van DELTA aan

13 april 17:30  ‘Krijgen we in Doorwerth, Wolfheze en Heveadorp binnenkort ook glasvezel?’ Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. En ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen onze dorpen en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst! meer »

Wie helpt ons van de voorraad af?

9 januari 13:30  Beste leden en Duno supporters, Wij hebben nog een aantal kratjes bier in de kantine. Heeft iemand nog een kratje nodig kan je hem bij ons kopen. Voor €17,50,inclusief statiegeld voor ondersteuning van onze club.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!