Zaterdag 19 augustus speelt Duno tegen de Vitesse Legends!

Zaterdagavond 19 augustus staat er op De Waaijenberg een bijzondere wedstrijd op het programma. Een sterrenteam van Duno speelt dan tegen Vitesse Legends, een team met voormalige selectiespelers van Vitesse zoals Nicky Hofs, Marc van Hintum, Theo Janssen, Martin Laamers, Arco Jochemsen, Roberto Straal, Edward Sturing en Ruud Knol (onder voorbehoud van wijzigingen).

In 2015 won Duno 1 voor de eerste keer de Arnhem Cup, deze knappe prestatie werd in 2016 en 2017 herhaald waardoor Duno nu een tegoed van drie ontmoetingen tegen vertegenwoordigers van de Arnhemse Bekerwinnaar heeft. Oorspronkelijk zou Duno 1 in mei een vriendschappelijk duel tegen Vitesse spelen, maar op de beschikbare datum moest Duno aantreden voor de nacompetitie. Als alternatief komt Vitesse Legends nu op zaterdag 19 augustus naar Doorwerth. Bovendien speelt Duno 1 een week eerder een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Vitesse op Papendal.

Duno gaat van de ontmoeting tegen de Vitesse Legends natuurlijk een feestelijk evenement maken, een mooi opstapje richting de twee ontmoetingen met de Arnhemse hoofdmacht die Duno nog tegoed heeft. De wedstrijd begint om 19:30 uur en bestaat uit twee helften van 25 minuten. Omdat Duno 1 deze zaterdag een oefenwedstrijd in en tegen Genemuiden speelt, zal het elftal van Duno een combinatieteam worden van eerste elftalspelers en oud eerste elftalspelers.