Tien treffers Duno 1 in beker tegen Teuge

Duno 1 heeft de tweede bekerronde bereikt door een eenvoudige 0-10 overwinning op derdeklasser Teuge. Halverwege stond Duno al met 0-6 voor. Voor de ploeg van Lodewijk de Kruif waren Roy Talsma, Kevin Sissing en Shapoul Ali driemaal trefzeker en maakte Tony Soli zijn eerste doelpunt voor Duno.

Dinsdag 14 november wordt in Tubbergen onze tegenstander voor de tweede bekerronde (waarschijnlijk 28 november) geloot.

Opstelling: Ter Mate; Heijckmann, Cooke, Van Duren, Frankel (60′ Boelens); Sprockel, Bouwmeester, Aamri (60’Soli); Ali, Sissing (46’Lak) en Talsma.

Archief:

Duno 1 heeft zaterdag ook de derde en laatste wedstrijd in de groepsfase van de strijd om de beker gewonnen. Op Sportpark De Waaijenberg werd de Didamse tweedeklasser DVC’26 na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 6-1 verslagen. Eerder werden al WSV (1-4) en AVW’66 (5-1) verslagen. Het was voor het vierde achtereenvolgende seizoen dat Duno de groepsfase als poulewinnaar afsluit. Vorig seizoen eindigde het bekeravontuur van Duno pas in de kwartfinale tegen Sparta Nijkerk.

Zaterdag begint Duno met een uitwedstrijd in Giessen tegen GRC-14 aan de competitie.

Topscorers beker:

Kevin Sissing 6x